Druhá sestra - Mohlin, Peter, 1976- (Metafora, 2022)
Druhý detektivní román sleduje další osudy bývalého agenta FBI, který se po vynuceném odchodu z aktivní služby ve Spojených státech vrací do rodného Švédska, kde se věnuje objasňování nevyřešených případů.