Odvážná čtyřka. - Berenz, Björn, 1977- (Fragment, 2022)
Napínavý příběh chlapce, kterému otec zmizel v Himálajích. Naštěstí zanechal deník plný šifer, hádanek a dalších úkolů. Díky jim můžete pomoci Liasovi v hledání a zároveň si otestovat svůj postřeh.