Moje duše Indie - Prýmková, Kateřina (CPress, 2022)
Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku. Na místo hotelů budete přespávat v indických rodinách, zažijete měsíce tvrdého výcviku v jógových školách a vydáte se v nejhorší možný okamžik zdolat šestitisícovou horu v Himálaji.