V ovocném sadu - Scott, Nikola (Ikar, 2022)
Román německé autorky se vrací do Anglie na počátku druhé světové války. Na příběhu Frankie a její babičky Violety pak odkrývá podobné osudy mnoha mladých žen z pomocných pozemních sborů britské armády.