Tak nemožně zřejmé : 3. díl trilogie Opravář osudů - Fulghum, Robert, 1937- (Argo, 2023)
V románu Tak nemožně zřejmé, závěrečném dílu trilogie Opravář osudů se některé osudy uzavřou, některé zápletky rozuzlí, ale pro ty, kdo se vždycky ptají A co bylo dál? zůstane spousta prostoru k přemýšlení.