O krok pozadu - Rouda, Kaira Sturdivant, 1963- (Vendeta, 2023)
Napínavý psychothriller americké autorky vypráví spletitý příběh lží a podvodů. Dvě ženy vedou urputný boj o muže. Překvapivě však začnou vyplouvat na povrch lži, které spřádala jen jedna z nich.