Katův odkaz - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Letopisy královské komory (MOBA), 2023)
Historický detektivní román, další z řady s královským písařem Jiřím Adamem z Dobronína. Tentokrát řeší případ v královském městě Berouně, kde zmizela vdova po katovi.