Ti, co zemřeli - Erickson, J. R., 1982- (Fobos, 2023)
Volné pokračování hororové série z Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu, kde se staré opuštěné sídlo stává domovem temných přízraků a nekonečné zloby.