Svět v pohybu : 50 dopravních prostředků, které rozhýbaly dějiny - Ralphs, Matt (Drobek, 2023)
Kniha Svět v pohybu je bohatě ilustrovaná publikace zejména pro mladé čtenáře. Kniha nás provede historií vzniku a vývoje celkem padesáti dopravních prostředků od starověkých vozů a polynéských kánoí až k raketoplánům a marsovému vozítku či letadlu na sluneční pohon.