Moje první jiskra : v říši pocitů lásky - Zelyk, Iryna (FemaleForce, s.r.o., 2023)
Liška Umu a vlk Blesk se poprvé ocitají v říši pocitů lásky, které v jejich nitru vyvolávají nezodpovězené otázky: Co je třeba dělat, když zažiji první jiskru? Co když se zamiluji do někoho, komu se nelíbím? Proč láska bolí? Proč i pravá láska někdy končí? Ve škole života pod vedením paní učitelky Heleny a díky dobrodružství ve světě lidí nakonec nacházejí odpovědi, které hledali.