Krajina nočních jezdců - Niedl, František, 1949- (MOBA, 2022)
Román z historické řady s hlavním hrdinou Hynkem Tasem z Boru. V Čechách zuří husitské války a o služby tohoto zkušeného bojovníka je zájem na mnoha stranách...