Lotosový kruh paní Tchan - See, Lisa, 1955- (Jota, 2024)
Historický román o postavení žen v Číně 15. století je fascinujícím vyprávěním o celoživotním přátelství, nezlomné lidské vůli, ale i nezměrném utrpení a tajemství.