Zmizelé dívky - Douglas, Claire, 1974- (Kniha Zlin, 2025)
Mrazivý thriller plný nečekaných zvratů, ve kterém se novinářka Jenna snaží objasnit záhadné zmizení místních dívek před dvaceti lety, a kde hlavní roli hrají rodinná tajemství a lži.