Ledové království : 2 nové příběhy - Vichrová, Petra; Francis, Suzanne.; Edwards, John. (Disney. Ledové království, 2022)
Dva nové příběhy z Ledového království, ve kterých se Olaf zamiluje do knihy o bájných jednorožcích a společně se Svenem vystrojí královskou slavnost.