Myjeme si ruce - Kyprianou, Marie; Vyskočil, Josef (Velký pokrok, 2023)
Před jídlem si musíme pečlivě umýt ruce, večer je zase čas na voňavou koupel. Krátký příběh pro nejmenší děti v knížce s pevnými listy a interaktivními prvky. Obsahuje rady a tipy pro rodiče.