Na prahu očistce - Kotouč, Jan, 1987- (Poutník (Klub Julese Vernea). Malá knižní řada, 2014)
Kniha z military sci-fi série Sektor Hirano vypráví o hrdinném boji letců Obranné aliance proti rozpínavosti Kasimirského císařství.