Polámané panenky - Carol, James, 1969- (BB/art, 2015)
Anglický kriminální román s postavou amerického profilera zločinců - Jeffersona Wintera. Winter je přizván do Londýna, aby zde pomohl dopadnout únosce žen, které jsou mučeny a podrobovány lobotomii.