Tiché dívky - Rickstad, Eric (Detektivní román (Host), 2016)
Americký detektivní román z prostředí severního Vermontu popisuje pátrání po zmizelých dívkách, se kterým policii pomáhá soukromý vyšetřovatel Frank Rath.