Numerologie vyšších čísel, aneb, Tragický osud princezny Diany ve světle vyšších čísel - Kruml, František (Volvox Globator, 2016)
Sestavení numerologické předpovědi pro princeznu Dianu, a to předpověď zcela konkrétní, tedy taková, která obsahuje i stanovení možné doby, místa i způsobu jejího úmrtí.