Jamie Vardy, mlsná liška - Millner, T. J. (XYZ, 2016)
Biografie nejlepšího střelce anglické ligy. V sezóně 2015/16 získal Vardy s Leicesterem City premiérový titul klubu v nejvyšší anglické lize a současně ho novináři vyhlásili nejlepším hráčem sezony.