Artefakt - Sawyer, Jamie, 1979- (Fantom Print, 2016)
Lidstvo je ve válečném konfliktu s nevypočitatelnou mimozemskou rasou. Pro boj lidé používají novou technologii, tzv. Program dvojenců. Jedná se o elitní vojenský tým obsluhující na dálku své kopie. Výjimečným členem tohoto týmu je kapitán Conrad Harris, který se stal již za svého života legendou. Na svých nesčetných misích totiž uvnitř dvojeneckého těla zemřel více než stokrát. Proto také získal přezdívku Lazar. Ve chvíli, kdy je třeba vyřešit opravdu velmi nebezpečnou situaci uvnitř nepřátelského území, není divu, že do čela záchranné mise je postaven právě Lazar. Možná ale na konci této supernebezpečné mise stojí cosi, nač vojáci připraveni ani vycvičeni nejsou a ani být nemohou. Do nekonečného vesmíru totiž vysílá svůj neustávající znepokojující signál podivný Artefakt.