Cestovatel Komínek - Hrnčíř, Svatopluk, 1926-2014 (Albatros, 2017)
Příběh malého vrabce, který zatouží po lepším bydlení a proto se dá na dráhu poštovního holuba, vlastně poštovního vrabce. Dobrodružné vyprávění s naučným podtextem a krásnými ilustracemi pro děti od čtyř let.