Na straně českého krále - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2020)
Společné vydání dvou románů z historické krimisérie s rychtářem Jakubem Protivou, vydaných samostatně pod názvy Zachraňte krále a Král nezná bratra.