Dívej se, jak padám - Kallentoft, Mons, 1968- (Host, 2021)
Detektivní thriller známého švédského autora, v němž vrcholy dějového trojúhelníku tvoří především nezvěstná dcera, zoufalý otec a odhalování špíny nablýskaného prázdninového ráje.