Noc zázraků - Berg, Elizabeth, 1948- (Kontrast, 2022)
Román vypráví o škole pečení paní Lucille a každodenních zázracích, jež se dějí v městečku Mason. Zdejší obyvatelé čelí nejrůznějším těžkostem, ale z každé těžkosti vede cesta ven.