Odkaz : rodinná sága ze severu - Wähä, Nina, 1979- (Jota, 2021)
Příběh se odehrává na počátku 80. let 20. století, kdy se těhotná, ale svobodná sedmadvacetiletá Annie vrací na rodný statek, kde má rodiče a dvanáct sourozenců. A právě nastal čas řešit rodinnou historii a její temná a bolestivá místa.