Třetí zahrada : strhující příběh lásky, vášně a zrady - Parsley, Sarah, 1973- (Fortuna Libri, 2021)
Historický román s mnoha decentně popsanými erotickými scénami vypráví o přeměně naivní dívky v silnou a sebevědomou ženu.