Školák, který se v životě neztratí : jak vést děti k samostatnosti a odpovědnosti - Michajluková, Anita, 1974- (CPress, 2021)
Příručka pro rodiče předkládá účinné rady k cestě samostatnosti a odpovědnosti svých dětí.