Suďte spravedlivě - Riedová, Emma, 1989- (Euromedia Group, 2022)
Další z variací pojednávajících o "hříšných lidech Českého království", jejichž zločiny a trestné činy objasňuje vzdělaný mistr Petr, notář, jenž získal osvědčení od samotného krále Václava II.