Úder tornáda - Březinová, Ivona, 1964- (Go! - Gang odvážných, 2022)
Další kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití. Napínavé i poučné čtení se tentokrát odehrává na jihu USA, v Oklahomě.