Sladké pokušení - Reilly, Cora (Red, 2023)
Giulia vždy věděla, že jí manžela vybere otec a že nepůjde o lásku, nýbrž o prestiž, vliv a peníze. Netušila ale, že její muž bude o tolik starší a bude mít dvě děti. Mafiánská erotická romance.