Rebelské srdce - Locke, Katherine (Host, 2023)
Historický román s prvky magického realismu se vrací do roku 1956, kdy v Maďarsku propukla vzpoura vůči režimu. Uprostřed tohoto konfliktu se setkávají židovská dívka, mladý student a anděl smrti.