Tenhle pokoj se nedá sníst - Hochholczerová, Nicol, 1999- (Host ; KK Bagala, 2023)
Novela nadané slovenské autorky je reflexí jejího šestiletého milostného vztahu, který se pohybuje za hranicemi morálních konvencí. Zaujme nejen kontroverzním tématem popsaným s obdivuhodnou otevřeností, ale i fenomenálním vypravěčským stylem.