Bonvivánova kulinária : drobné eseje o jídle a pití /

V souboru drobných, jemně ironických esejů zkoumá Viktor Šlajchrt pokrmy i nápoje zejména z hlediska kulturní historie, ale všímá si i jejich současných mediálních obrazů. Ochutnávání se v jeho pojetí stává básnickou a filosofickou zkušeností. Klade si otázku, zda lze odvodit ze stravovacích návyků...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šlajchrt, Viktor, 1952- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Pulchra, 2015
Vydání:1. vydání
Edice:Eseje
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Jednotka 76496 Dostupné  Požadavek