Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bothe, Carsten, 1966- (Autor)
Další autoři: Kavinová, Alice (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Vašut, 2021
Vydání:České vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01595nam a2200457 i 4500
001 1330963
003 CZ PrSKC
005 20211107155140.0
007 ta
008 210510s2021 xr a e 000 0 cze d
020 |a 9788075412393  |q (brožováno) :  |c Kč 249.00 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
044 |a xr 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |9 24 
080 |a 637.55  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 334.714  |2 MRF 
080 |a 641.55:637.55  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Bothe, Carsten,  |d 1966-  |7 xx0044012  |4 aut 
240 1 0 |a Wildverwertung praktisch.  |l Česky 
245 1 0 |a Domácí zpracování zvěřiny :  |b výbava, bourání, recepty /  |c Carsten Bothe 
250 |a České vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Vašut,  |c 2021 
300 |a 87 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová 
650 0 7 |a zvěřina  |7 ph305441 
650 0 7 |a zpracování masa  |7 ph127676 
650 0 7 |a domácí výroba  |7 ph205440 
650 0 7 |a zvěřinová jídla  |7 ph116792 
655 7 |a příručky  |7 fd133209 
700 1 |a Kavinová, Alice  |7 xx0041141  |4 trl 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |c 50828  |d 50828 
910 |a JHG503 
993 |0 0  |1 420780088188  |2 ddc  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 66843  |b 0  |c 81188  |d 2021-06-02  |e 3  |f DOSP  |g 641.5  |i Beta Dobrovský  |l DOSP  |m 1  |r 2024-11-12  |s 2023-12-12  |t 5  |w 2021-06-02  |y KN