Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2021
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01595nam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1330963 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20211107155140.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 210510s2021 xr a e 000 0 cze d | ||
020 | |a 9788075412393 |q (brožováno) : |c Kč 249.00 | ||
040 | |a KLG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
044 | |a xr | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |9 24 | |
080 | |a 637.55 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.03 |2 MRF | ||
080 | |a 334.714 |2 MRF | ||
080 | |a 641.55:637.55 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Bothe, Carsten, |d 1966- |7 xx0044012 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Wildverwertung praktisch. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Domácí zpracování zvěřiny : |b výbava, bourání, recepty / |c Carsten Bothe |
250 | |a České vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Vašut, |c 2021 | |
300 | |a 87 stran : |b barevné ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová | ||
650 | 0 | 7 | |a zvěřina |7 ph305441 |
650 | 0 | 7 | |a zpracování masa |7 ph127676 |
650 | 0 | 7 | |a domácí výroba |7 ph205440 |
650 | 0 | 7 | |a zvěřinová jídla |7 ph116792 |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 | |
700 | 1 | |a Kavinová, Alice |7 xx0041141 |4 trl | |
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |c 50828 |d 50828 | ||
910 | |a JHG503 | ||
993 | |0 0 |1 420780088188 |2 ddc |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 66843 |b 0 |c 81188 |d 2021-06-02 |e 3 |f DOSP |g 641.5 |i Beta Dobrovský |l DOSP |m 1 |r 2024-11-12 |s 2023-12-12 |t 5 |w 2021-06-02 |y KN |