Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie /

Víte, co jsou nahaté ravioly, jak se dělá svaté víno a jak chutná scottadito neboli spálený prst? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny duši? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzan...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Carreiro, Suzanne (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Jednotka 81439 Dostupné  Požadavek