Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie /

Víte, co jsou nahaté ravioly, jak se dělá svaté víno a jak chutná scottadito neboli spálený prst? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny duši? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzan...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Carreiro, Suzanne (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01504nam a2200289 i 4500
001 KN3182000000141442
003 CZ PrSKC
005 20181203185848.0
008 180628s2018 xr |||||||||||||| ||cze d
999 |c 45447  |d 45447 
020 |a 9788025724927  |q (brožováno) :  |c Kč 398.00 
040 |a LNG501  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr 
100 1 |a Carreiro, Suzanne  |4 aut 
245 1 0 |a Pes, který jedl lanýže :  |b příběhy a recepty z Umbrie /  |c Suzanne Carreiro 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2018 
300 |a 397 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a Víte, co jsou nahaté ravioly, jak se dělá svaté víno a jak chutná scottadito neboli spálený prst? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny duši? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. 
653 0 |a autobiografické prózy  |a cestopisná vyprávění  |a zážitky z cest  |a Umbrie (Itálie)  |a Itálie  |a italská kuchyně  |a příprava pokrmů  |a předpisy kuchařské  |a gastronomie 
942 |2 ddc  |c KN 
910 |a JHG503 
993 |0 0  |1 420780081439  |2 ddc  |4 0  |7 0  |9 53494  |a 296.00  |b 0  |c 81439  |d 2018-07-09  |e 14  |f DOSP  |h 398.00  |i Team Library  |l DOSP  |m 9  |r 2024-11-05  |s 2020-08-25  |t 6  |w 2018-07-09  |y KN